Mariehus använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Kösystem

Människor som står i en rad

Stå i kö

Så fort du blivit godkänd som kund hos oss så hamnar du i vår bostadskö och du börjar samla köpoäng. Tänk på att du och din profil blir INAKTIVERAD om du inte är inne på Mina sidor på minst sex månader. Din profil är dina egna val som till exempel storlek på lägenhet och önskemål om vissa områden. Du får då inte längre några förslag eller erbjudanden på lediga lägenheter. Så ta för vana att då och då gå in och titta till din sida och dina uppgifter!

Intresseanmälan

Så länge du finns med i vår bostadskö kan du anmäla ditt intresse på max tre lediga objekt direkt på nätet via Mina sidor. Om en lägenhet blir ledig som matchar din profil får automatiskt ett förslag från. Får du ett förslag som du tycker verkar bra är det mycket viktigt att du loggar in på Mina sidor och skapar en intresseanmälan. Tänk på att du bara kan anmäla ditt intresse för max tre lägenheter samtidigt.

Erbjudande

När vi fått in allaintresseanmälningar så bearbetas dessa och de fem kunder med flest köpoäng får sedan ett erbjudande om lägenheten. Hör du till dessa så har du fem dagar på dig att svara JA eller NEJ till erbjudandet. Du binder dig inte till någonting förrän du har skrivit på ett avtal. Den som svarar JA på erbjudandet och dessutom har högst köpoäng tilldelas lägenheten.

När du fått lägenhet

När du blivit tilldelad en lägenhet så försvinner dina köpoäng med automatik. Du blir dessutom avaktiverad och om du vill söka ny lägenhet hos Mariehus måste du kontakta oss så vi kan aktivera din profil igen. Observera att du inte kan byta lägenhet inom Mariehus förrän du bott i din lägenhet i minst 12 månader.

Har du frågor?

För mer information så ta kontakt med Eric Svensson på telefon 0501-686 16 eller skicka ett mail: e-mail till Eric

Senast uppdaterad 27 februari, 2020 av Maria Andersson