Lediga jobb

Här presenteras lediga tjänster samt information om hur du söker dessa.

Vi söker en Ekonomiadministratör

Mariehus AB är ett välskött och välrenommerat allmännyttigt bolag som äger och förvaltar ca. 120 000 m² fastigheter i Mariestad, i huvudsak bostäder men även kommersiella lokaler för kontor och handel i centrumläge. Fastighetsbeståndet har en stor bredd i fråga om boendevärden; från äldre kulturhistoriska fastigheter i gamla stan, traditionella naturnära bostadsområden från bland annat 1960-talet till nyproducerade fastigheter vid Vänerns strand.

Ryggraden för verksamhet är våra 30 kompetenta och engagerade medarbetare. Bolaget präglas av en positiv medarbetarkultur där kännetecknen är affärsmässighet, kunddrivet och delaktighet.

Vi erbjuder

Mariehus har för avsikt att stärka upp organisationen med en ekonomiadministratör.

I rollen som ekonomiadministratör är du en del i ekonomiavdelningen och rapporterar direkt till ekonomichef.

Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Ansvara för kundreskontra
  • Bokföra inbetalningar
  • Inkassohantering
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • GDPR
  • Diarie
  • Vara delaktig i bokslut, prognos och budget

Kompetensprofil

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 2 års erfarenhet av ekonomiadministration och redovisning.

God datorvana är ett krav.

Personliga egenskaper

Eftersom vi värnar om den goda positiva anda som råder inom bolaget är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och andra egenskaper som gör att vi även fortsättningsvis kan erbjuda en trevlig arbetsplats.

Som person ska du vara engagerad i att driva frågor framåt och komma till avslut, strukturerad och initiera utvecklingsbehov. Eftersom kunderna är en förutsättning för vår existens måste du vara kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper som initiativkraft, noggrannhet, ansvartskänsla och samarbetsförmåga.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön efter överenskommelse. Villkor i övrigt enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Provanställning 6 månader.

Kontakt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ekonomichef Eva Sandberg på telefon 0501-686 13 eller skicka ett mejl till Eva.

Ansökan

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och löneanspråk och sker digitalt via jobb@mariehus.se märk ämnesraden med “Ekonomiadministratör”.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdatum är 2024-06-09.

Inför all nyrektrytering utför Mariehus bakgrundskontroll.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Mariehus har utifrån egen strategi valt exponering av platsannonser och rekryteringsstöd. Vi kommer inte köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Dela
Senast uppdaterad 20 maj, 2024 av Maria Andersson