Lediga jobb

Här presenteras lediga tjänster samt information om hur du söker dessa.

Mariehus AB är ett välskött och välrenommerat allmännyttigt bolag som äger och förvaltar ca. 120 000 m² fastigheter i Mariestad, i huvudsak bostäder men även kommersiella lokaler för kontor och handel i centrumläge. Fastighetsbeståndet har en stor bredd i fråga om boendevärden; från äldre kulturhistoriska fastigheter i gamla stan, traditionella naturnära bostadsområden från bland annat 1960-talet till nyproducerade fastigheter.

Vi har klimatsmarta och trivsamma bostäder och fastighetsförvaltning är vår kärnverksamhet. Vi har en hög andel nöjda hyresgäster i våra lägenheter i kulturhistorisk miljö och nyproduktion.

Företaget med dotterbolag omsätter cirka 128 miljoner. För att behålla och förstärka vår marknadsposition i Mariestads kommun arbetar vi med ständiga förbättringar inom miljö och kvalitet och med ett affärsmässigt agerande.

Ryggraden för verksamhet är våra 30 kompetenta och engagerade medarbetare. Bolaget präglas av en positiv medarbetarkultur där kännetecknen är affärsmässighet, kunddrivet och delaktighet. Vi satsar på god service och personlig kontakt. Vi håller vad vi lovar och ser till att våra områden är välskötta.

Vi står ständigt inför nya utmaningar och under de närmsta å

Dela
Senast uppdaterad 29 januari, 2024 av Maria Andersson