Lediga jobb

 

Fastighetsskötare till sommarsäsongen

Vi erbjuder

En eller flera tjänster som fastighetsskötare under sommarhalvåret, då vi behöver förstärka organisationen när det är högre belastning och ordinarie personal behöver ha välbehövlig semester.

Arbetsuppgifter

Skötsel av utemiljön i våra bostadsområden, främst skötsel av grönytor, rensa ogräs och klippa häckar, samt andra arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel så som exempelvis trappstäd och hålla ordning i soprum.
Arbetsuppgifterna kan vara fler och med större ansvar utifrån dina tidigare erfarenheter och kompetens.

Personliga erfarenheter

Du har gärna utbildning inom utemiljö/trädgårdsarbete och/eller erfarenheter från tidigare anställningar, meriterande är traktor- och maskinvana samt B-körkort. Du är ansvarsfull, flexibel och har god servicekänsla. Du ska ha lätt för att samarbeta och ha en god social kompetens.
Det är mycket viktigt att bemöta våra hyresgäster på ett bra sätt.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid, från och med april till och med september under delar av eller under hela perioden enligt överenskommelse. Lön och villkor i övrigt enligt Fastigos kollektivavtal, F-avtalet.

Kontakt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Förvaltare Eleonor Erixon på telefon 0501-686 11.

Ansökan

Din ansökan får gärna innehålla meritförteckning och kort beskrivning av dig själv, dina fritidsintressen och varför du söker det här jobbet. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. Oavsett kön, ålder och erfarenhet, tveka inte att söka, viljan att lära sig kan räcka långt.

Vi utvärderar ansökningarna löpande och önskar därför din ansökan så snart som möjligt dock senast 20 februari 2023.

Ansökan sker digitalt via mejl på jobb@mariehus.se eller per brev till Mariehus AB, Box 119, 542 22 Mariestad. Märk kuvertet med “fastighetsskötare”.
Genom att skicka in en ansökan godkänner du att Mariehus hanterar dina personuppgifter inom ramen för denna rekrytering.
Varmt välkommen med din ansökan!

 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Mariehus har utifrån egen strategi valt exponering av platsannonser och rekryteringsstöd. Vi kommer inte köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

 Mariehus AB söker Driftchef

Mariehus AB är ett välskött och välrenommerat allmännyttigt bolag som äger och förvaltar cirka 120 000 m² i Mariestad, i huvudsak bostäder men även kommersiella lokaler för kontor och handel i centrumläge. Fastighetsbeståndet har en stor bredd i fråga om boendevärden; från äldre kulturhistoriska fastigheter i gamla stan, traditionella naturnära bostadsområden från bland annat 1960-talet till nyproducerade fastigheter vid Vänerns strand.

Ryggraden för verksamhet är våra 34 kompetenta och engagerade medarbetare som utvecklar klimatsmarta och trivsamma bostäder och lokaler för våra dokumenterat nöjda kunder. Bolaget präglas av en positiv medarbetarkultur där kännetecknen är affärsmässighet, kunddrivet och delaktighet.

Vi erbjuder

Vår nuvarande driftchef har valt att söka sig vidare mot nya utmaningar varför vi söker en efterträdare som vill ingå i teamet för att fortsätta utveckla Mariehus fastighetsbestånd och verksamhet. 

Som driftchef kommer du ha en betydande roll i Mariehus pågående arbete inom klimat- och energifrågor. Tjänsten som driftchef innebär både en strategisk och operativ roll – från att delta i utvecklingsfrågor till att leda och delta i det dagliga arbetet i verksamheten.

Du ansvarar för att drift, inklusive myndighets- och statusbesiktningar, genomförs och utvecklas inom fastighetsbeståndet. Du kommer också projektleda och upphandla installationsombyggnader, ramavtal samt mindre byggprojekt. Vidare kommer du bistå fastighets- och ekonomichef med underlag för budget och genomföra ekonomisk uppföljning.

I tjänsten ingår personalansvar för nio kollektivanställda.

Kompetensprofil

Vi söker dig som är högskoleingenjör med minst tre års erfarenhet inom teknisk förvaltning med inriktning mot installationsteknik och energi. Alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom yrkeslivserfarenhet och kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt. Vidare har du erfarenhet av projektledning inom installationsteknik. Det är viktigt att du har en god administrativ förmåga.

Meriterande är kunskap om Lagen om offentlig upphandling, LOU.

Eftersom tjänsten är en chefsbefattning ser vi det som starkt meriterande om du har en dokumenterad ledarskapserfarenhet som innefattar chefsbefattning med verksamhets- och ekonomiskt ansvar.

God datorvana är ett krav.

Personliga erfarenheter

Eftersom vi värnar om den goda positiva anda som råder inom bolaget är det viktigt att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga och andra egenskaper som gör att vi även fortsättningsvis kan erbjuda en trevlig arbetsplats.

Som person ska du vara engagerad i att driva frågor framåt och komma till avslut, strukturerad och initiera utvecklingsbehov. Eftersom kunderna är en förutsättning för vår existens måste du vara kundorienterad med ett service- och förbättringsinriktat förhållningssätt.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde och lön efter överenskommelse. Villkor i övrigt enligt Fastigos kollektivavtal, K-avtalet.

Kontakt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fastighetschef Marcus Tinglöf på telefon 0501-686 18.

Ansökan

Ansökan sker digitalt via mejl på jobb@mariehus.se eller per brev till  Mariehus AB, Box 119, 542 22 Mariestad. Märk kuvertet med “Driftchef”.

Sista ansökningsdatum är 2023-01-27.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Mariehus har utifrån egen strategi valt exponering av platsannonser och rekryteringsstöd. Vi kommer inte köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Dela
Senast uppdaterad 27 januari, 2023 av Maria Andersson