Kyrkogatan

Gult flervåningshus med svarta balkonger

Kyrkogatan 4

Hitta hit!

Charmiga lägenheter med högt i tak och tidig 1900-tals-atomsfär. Huset ligger vid gamla torget och Esplanadens vackra allé.

Runt knuten finns torghandel, butiker och restauranger. Resecentrum, gästhamn och strandpromenaden utmed åt Tidan ligger bara ett stenkast bort.

Här erbjuds du boende från ett rum upp till tre rum och kök, 15 lägenheter.

Kabel-TV från Tele2 och fiber från Telia.

Cremefärgat tvåvåningshus i gamla stan

Kyrkogatan 11

Hitta hit!

Några av de mysigaste miljöerna i Mariestads ”gamla stan” blir en del av din vardag här. Till och med den gamla vagnsporten från tiderna när gatorna trafikerades med häst och vagn finns bevarad. Olika hustyper samsas som goda grannar, precis som det var förr. Det känns lugnt och tryggt att stiga in i det välbevarade området.

Stadens alla butiker, restauranger, banker och krogar ligger bara minuter bort.  Resecentrum hittar du lika nära, liksom Folkets park, båthamn, torghandel och strövstråk vid vattnet.

4 lägenheter, två till fyra rum och kök.

Kallhyra.

Kabel-TV från Tele2 och fiber från Telia.

Innergård mellan ett rött och ett gult hus samt en liten uteplats

Kyrkogatan 17-19

Hitta hit!

I kvarteret Katten finns lägenheter för den som vill bo modernt men ändå “gammalt”.  Det är en central stadsbebyggelse i gammal pittoresk stil mitt i Mariestad.

På innergården finner du en mysig och avkopplande atmosfär.

Vill du ändå njuta av stadens puls så finns den runt hörnet. Inom några hundra meter finns hamn, turistbyrå, affärscentrum , buss- och järnvägsstation, apotek, restauranger och pubar.

På Kyrkogatan 17 kan vi erbjuda 18 lägenheter från ett rum upp till fem rum och kök. På Kyrkogatan 19 finns det 7 lägenheter med ett rum med kokvrå och sovloft till två rum med kokvrå.

Här finns också 16 garage.

Kabel-TV från Tele2 och fiber från Telia.

Har du frågor?

För mer information så ta kontakt med Eric Svensson på telefon 0501-686 16 eller skicka ett mejl till Eric.

Dela
Senast uppdaterad 2 augusti, 2021 av Maria Andersson