Vi gör om Mina Sidor

I slutet av februari och i början av mars kommer vi att göra om Mina Sidor för dig som kund. Det innebär att du inte kommer kunna logga in på Mina Sidor mellan 11-14 mars. Om du som bor hos oss behöver göra en felanmälan under tiden Mina Sidor är nedstängt ringer du fastighetsskötarna på ditt område.

Sidan kommer att få ett nytt utseende, mer användarvänligt och lättillgängligt. Du som redan bor hos oss har säkert redan varit inne på nya Mina Sidor, skillnaden nu är att du även kan söka boende via nya Mina Sidor.

Från och med den 15 mars är det via nya Mina Sidor som du sköter alla dina ärenden. Du som är sökande kan göra, och följa, dina intresseanmälningar, få visningsinformation, signera avtal. Du hanterar ditt sökande på ett enkelt och smidigt sätt digitalt.

OBSERVERA att i det nya systemet kommer du INTE längre få några förslag, utan du måste själv vara aktiv som sökande eller lägga bevakning på de objekt du är intresserad av, då får du notifieringar via mejl. Under fliken “Mitt sökande” kan du enkelt skapa upp en ny bevakning på till exempel storlek, kostnad eller antal rum.

Inloggning/registrering på nya Mina Sidor gör du med BankID om du har ett fullständigt personnummer (ÅÅÅÅMMDD-NNNN).

Saknar du BankID eller fullständigt personnummer så får du höra av dig till oss så hjälper vi dig. Om du administrerar någon annans sökande eller hyresgästsidor vill vi också att du kontaktar oss.

Vänligen notera att du INTE kan använda samma inloggningsuppgifter som du gjort på våra tidigare hyresgästsidor.

Dela
Senast uppdaterad 6 februari, 2024 av Maria Andersson