Mariehus använder kakor för att förbättra din upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.

Bomässan i Mariestad

""
Nu är det dags för Bomässan, årets största bygg- och boendehelg som i år är kryddad med vår nya satsning Dryck & Deli. Välkommen till en helg fylld med inspiration, erbjudanden, experthjälp och fantastiska smaker!

I år fokuserar man lite extra på ett hållbart boende på Bomässan. Man har bjudit in inredaren och återbruksproffset Maria Celin till mässan. Maria kommer inspirera dig till att våga blanda nytt med gammalt när du inreder. En annan profil som gästar oss är Snickar-Björn som ger dig bästa tipsen kring byggnation i trä och betong. Dessutom visar han hur du enkelt kan bygga ett bord och andra smarta hållbara produkter i dessa material.

Dryck & Deli, Mariestads nya mässa för livsnjutare arrangeras parallellt med Bomässan. På mässan kan du smaka och köpa massor av läckra delikatesser som choklad, lakrits, oliver, ostar och mycket annat. I dryckesområdet, som är öppet fredag och lördag, kan du dessutom prova olika drycker genom att köpa smakkuponger. Vill du fördjupa dina kunskaper ytterligare om t.ex. vin, kan du sitta ner i provningsrummet och under sakkunnig ledning av duktiga provningsexperter, smaka på nya spännande viner. Läs mer på dryckodeli.se.

Vi vill bjuda in dig till mässan i Novab Arena, Mariestad 21 – 23 februari 2020.

Hämta din fribiljett här eller klicka på bilden ovan!

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad 4 februari, 2020 av Mårten Sondén
Var den här informationen nyttig för dig?